Pagina 1

Dit is wie wij zijn

‘Kitslaar maakt de weg vrij voor eigenwijze mensen, die gaan voor kwaliteit en keuzevrijheid’

De schoenmakers zitten contractueel vast aan de zorgverzekeraars. Zij bepalen de prijzen en dus de kwaliteit. Hierdoor kan de schoenmaker de gewenste kwaliteit niet meer leveren. En dat willen we niet. 

Wij zijn, de 10e generatie ‘schoenmakers’. Vliegen het vak niet aan met onze handen, maar met ons hoofd. Vanuit de voorliefde voor schoenen, maatwerk en authentiek vakmanschap komen wij met Kitslaar 1817, het Orthopedisch Schoengenootschap. 

Wij gaan voor transparantie en keuzevrijheid. Wij inspireren, informeren en adviseren jou over wat kan en wat niet. Kitslaar 1817 staat niet voor één stijl of modetrend. Het is geen schoenmakerij en heeft ook geen eigen winkel of collectie. Toch wil je onze schoenen. Waarom? Omdat Kitslaar 1817 los staat van contracten met zorgverzekeraars en zo weer mogelijk maakt wat jij wilt. Onze schoenen zijn daarom altijd bijzonder, of het nu gaat om het model of de kwaliteit.  

En de schoenmaker? Die kan weer de kwaliteit leveren zoals je dat mag verwachten van authentieke ambachtslieden. Wij brengen je in contact met hen en geven je keuzevrijheid. Zo maakt Kitslaar 1817 de weg vrij voor eigenwijze mensen, voor jou, omdat jij weet wat je wil en ergens voor staat.

Ik wil schoenen via Kitslaar 1817